Het Massagehuis

Massages

Voor elke gelegenheid is er wel een geschikte massage. Bekijk hieronder het aanbod van de verschillende massages:

Ontspanningsmassasje

Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen. Het is een full body massage, die door middel van rustige technieken zowel lichaam als geest stimuleert om spanning los te laten. De druk die wordt toegepast is zacht tot medium, waardoor het lichaam niet zwaar belast wordt, maar waardoor wel allerlei positieve processen in gang worden gezet. Dus of je nu gestrest bent door het werk, of je even niet lekker in je vel zit, of dat je gewoon jezelf een cadeautje gunt, deze massage helpt je ontspannen.

Nek-Schouder-Rugmassasje

De meeste klachten komen voor in het nek-schouder-ruggebied. Iedereen heeft weleens een pijntje in dit gebied, zij het door een verkeerde houding, een zittend beroep of intensief sporten. Daarom richt deze massage zich volledig op het nek-schouder-ruggebied. Aan de hand van verschillende technieken uit de Chinese en westerse massagetradities probeer ik de vastzittende spieren los te masseren en zo de klachten te verminderen.

nekmassage

Sportmassasje

Een sportmassage is een klachtgerichte massage waarbij ik de gebieden masseer die u behandelt wilt hebben. Een goede sportmassage kan het herstel na een inspanning bevorderen, het lichaam voorbereiden op een inspanning en klachten doen verminderen. Het is een massage die niet alleen geschikt is voor sporters, maar ook voor mensen met een fysiek beroep of personen die juist van een stevige massage houden en voor wie de ontspanningsmassage te zacht is.

Voetmassasje

Een voetmassage ontspant niet alleen de voet, maar ook de rest van het lichaam en de geest. Voetreflexmassage gaat er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met punten op de voet. Door de voet te masseren heeft dat dus ook een effect op de rest van het lichaam. Ik maak gebruik van technieken uit zowel de westerse ontspanningsmassage als de voetreflexologie. Dit houdt in dat het geen officiële voetreflexmassage is, maar een uitgebreide voetmassage.

Hoofdmassasje

Spanning kan in elk deel van het lichaam voorkomen, zo ook in het hoofd. Er is dan ook bijna niets zo ontspannend als een hoofdmassage. Bij deze massage masseer ik niet alleen de hoofdhuid, maar ook het gezicht, de nek en een deel van de schouders.

Cupping

Cupping is de ideale aanvulling op uw behandeling. Het is een deep tissue techniek waarbij gemasseerd wordt met een silicone cup die de huid vacuüm trekt. Hierdoor worden verklevingen in de spieren opgeheven, worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd doordat ze uit dieper gelegen lagen naar het oppervlak worden getrokken en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Ook maakt het het weefsel zachter waardoor ik makkelijker met mijn handen bij uw knelpunten kom. In vergelijking met andere deep tissue technieken is cupping minder tot niet pijnlijk.

Cupping is alleen te boeken in combinatie met een ontspanningsmassage, sportmassage, hoofdmassage of nek-schouder-rugmassage.

Tijdens de massages maak ik gebruik van de natuurlijke oliën van Weleda.

Bekijk de tarieven, en neem meteen contact op om een moment voor jezelf te boeken.